5-weekse training heartfulness en positieve psychologie

In deze training leer je vanuit een houding van ‘zijn’ wat vriendelijkheid en (zelf)compassie in je leven kunnen betekenen. Oefeningen en informatie worden gecombineerd met inzichten uit o.a. de positieve psychologie. Je leert toe te passen door doen van oefeningen en opdrachten die je direct kunt gebruiken.

Inhoud

  • Verder inoefenen van de mindfulness vaardigheid
  • Inzicht in wat vriendelijkheidheid, dankbaarheid en (zelf)compassie voor ons betekent.
  • Inzicht in kernwaarden.
  • Mindful blijven in contact en mindful communiceren.
  • Dit met inzichten uit de positieve psychologie leren toepassen in ons dagelijkse leven met concrete oefeningen en opdrachten.

Data / Locatie

5 Woensdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur

11 oktober | 1, 8, 15 en 22 november

Locatie: De Dolgaard in Arcen (huisartsenpraktijk)

Positieve Psychologie

“Was ik maar slank, of had ik maar die opleiding gevolgd, had ik maar een leuke partner.. of die perfecte baan, dán zou ik gelukkig zijn.” Het is mens-eigen om zo te denken, want ons brein werkt zo. Onderzoek wijst uit dat het ons alles behalve helpt en dat het eigenlijk precies andersom werkt. Wanneer mensen zich lekker voelen, omdat ze simpelweg de dingen doen in hun leven die ze graag doen en dát leidend maken bij alledaagse keuzes, bij die mensen komen de dingen die echt passen vanzelf op het pad. En dus zijn ze gelukkig! Dit is positieve psychologie. Mindfulness is een belangrijk onderdeel van de positieve psychologie. In deze training gaan we ermee aan de slag, zodat we het begrijpen en kunnen toepassen in onze eigen praktijk.

Heartfulness

We beginnen en eindigen met de eeuwenoude oefeningen met specifieke zinnen, die we heartfulness zijn gaan noemen. Er is veel onderzoek waaruit blijkt dat vanuit je hart leven en werken, helpt om vriendelijk te zijn, voor jezelf, en voor anderen. Dit reduceert stress en verhoogt je veerkracht.

Deze training is een vervolg op de 8 weekse mindfulness basistraining, maar kan hier ook los van worden gevolgd.

Investering

De training kost € 239,=.

Als je jezelf opgeeft via de site, dan bel ik je voor een kort kennismakingsgesprek. Meer info, mail info@talent-en-vitaliteitcoach.nl

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© GC&C