Mindfulness reis naar Kenia

What’s Next? Mindfulness reis naar Kenia.

Niet lang geleden liep ik langs het water van de Maas, Nell tegen het lijf. Terwijl onze honden het op een rennen zetten, vertelden wij elkaar waar we zoal mee bezig zijn. Vol enthousiasme had ik het over de 8 weekse basistraining Mindfulness die ik momenteel geef in Horst. Nell sprak over de rondreizen door Kenia, die ze sinds een aantal jaren organiseert. De ochtend erna had ik een mail met daarin het voorstel om samen een reis te organiseren. Ja, waarom niet?

 

De reis zal twee keer per jaar gaan plaatsvinden. In juni en februari, duurt 14 dagen en is bestemd voor 40 plussers. Er gaan maximaal tien mensen mee. Alle zintuigen worden tijdens deze reis geprikkeld in een wereld waarin alles anders is. Onderliggende thema is Mindfulness, ondermeer uitgelegd als de leer van de Liefde en de Imperfectie. Hoewel er een programma is, dat we momenteel nog fine-tunen, zullen alle onderdelen vrijblijvend worden aangeboden. Belangrijkste uitgangspunt is ‘Niks Moet’, behalve ‘Genieten’ (maar ook daar ben je uiteraard geheel vrij in;)). Uiteraard bestaat de mogelijkheid om geregeld aan te haken voor een Mindfulness meditatie, een teaching of een groepsgesprek. Behalve Mindfulness zijn er daarnaast momenten dat we samen met de groep en ook 1 op 1 zullen nadenken over “What’s Next?”. Hoe ga ik dat hoofdstuk invullen op een wijze die past bij wat ik diep van binnen belangrijk vindt? Wat zijn jouw diepe verlangens in je leven? Leef je die ook? (En zo niet: wat wil jij vanaf nu anders gaan doen en hoe doe je dat dan?) Behalve erover nadenken, kun je ook aan den lijve ervaren hoe het anders kan.

 

Deze reis is vooral geschikt voor mensen die gevoelsmatig een break nodig hebben, omdat ze bijvoorbeeld tegen een burn-out aan zitten, daarvan herstellen, in een heftig rouwproces zitten of thuis mantelzorgen. Een werkgever kan hier op meerdere manier meedenken en tegemoetkomen ((mee)betalen, onbetaald verlof verlenen, etc.).

 

Twijfel je.. Wil je meer weten, check de link naar mijn website, of bel me (06)20663600.
Klik hier voor een pdf over de reis.

 

Nell Notermans is consulent Interculturele Spiritualiteit/ Begeleider op Innerlijke en Uiterlijke reizen / eigenaar Thuis in Kenia. Nell voelt het bloed het snelst stromen als ze haar werk als consulent kan combineren met haar reis- en ontdekkingslust.

Jeanne Goossens is bachelor in Human Resources en gebruikt haar HR ervaring in haar werk als loopbaancoach. Ze is daarnaast Mindfulness trainer en werkt met ondermeer Playfulness, Reconnective Healing en de Wet van de Aantrekking. Jeanne houdt van spontane ontmoetingen en de magie die er ontstaat als mensen zich richten op het fysieke en het hier en nu.

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© GC&C