Mindful wandeling

Een mindful wandeling is een manier om ruimte te maken; ruimte in je hoofd, even weg uit de sleur van alledag. Je loopt bewust, met aandacht voor de omgeving, voor je ademhaling, voor je lichaam. Je zet alle zintuigen wijd open. Je stelt jezelf open voor alle aspecten van het moment, zonder oordeel. Daarnaast observeer je ook je gedachten, je emoties en sensaties in je lichaam terwijl je wandelt.

Doordat je dit doet, ontstaat een andere, diepere verbinding met jezelf en je omgeving. Je landt in een ander tijdsbesef, je ervaart dat je tijd hebt. Een mindful wandeling kan (hoeft niet) de basis vormen voor een gesprek over wat er voor jou echt toe doet. Misschien heb je behoefte aan een echte pauze, omdat je burn-out bent of er tegenaan zit. Of misschien heb je een belangrijke keuze te maken over werk of over een relatie. Mindful wandelen is een manier om stress te verminderen, aandacht en focus te vergroten. En om simpelweg te genieten van het moment.

Ik neem je graag mee naar de natuur. Mijn woon- en werkplek in Arcen, midden in de Maasduinen met op loopafstand de Maas en het bos, leent zich er goed voor.

Bel me voor de mogelijkheden (06-20663600). Of vul het formulier in.

P.S. Meer weten over mindfulness in het algemeen, klik hier. Wil je een uitgebreider arrangement in de natuur, dan is de leadership retreat of in zes stappen de rust terug wellicht iets voor je.

 

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

 

 

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© GC&C