8-weekse mindfulness stressreductie training

“Waarom heb ik dit niet op school geleerd?”

 

Mindfulness in Arcen

De volgende mindfulnesstraining in Arcen wordt alweer gepland. Deze vindt plaats op 8 aaneengesloten weken en duurt 2,5 uur per bijeenkomst. De training gaat door wanneer er minimaal aantal aanmeldingen is.

Data
11, 18, 25 maart, 1, 8, 15, 22 en 29 april 2024
Tijdstip is nog niet vastgesteld. Hangt af van de groep. Soms doen we de training in de ochtend tussen 9.30 en en 12.00 u, andere keren in de avond tussen 19 en 21.30 u. Mocht je interesse hebben om mee te doen, beslis dan mee over het tijdstip.
Het is belangrijk dat je alle bijeenkomsten kunt meedoen. Kun je 1 x niet meedoen?, dikwijls kan in overleg met de groep een datum worden gewisseld. Wil je meer weten over wat Mindfulness precies inhoudt? Klik hier.

 

Werkboek

Gedurende de training (8 x 2,5 uur plus een stiltedag) krijg je een werkboek en meditatie-bestanden. De teksten in dit werkboek en de begeleide meditaties ondersteunen je bij de dagelijkse oefeningen thuis.

 

Zelf oefenen

Het effect van de training staat of valt met dagelijkse oefeningen thuis. Meedoen aan de mindfulnesstraining vereist geen meditatie of yoga ervaring. Ook zijn er geen speciale fysieke vaardigheden nodig, wel gemakkelijk zittende kleding en een open en nieuwsgierige geest. Een flesje water is ook prettig om bij je te hebben.

 

Investering

De training kost € 399,=.  Wil je werkgever betalen, dan is de prijs iets hoger. Bel me voor meer info. ​ Sommige zorgverzekeraars vergoeden deze training (of een deel ervan). Lees  hier meer over welke zorgverzekeraar wat vergoed. 

Als je jezelf opgeeft via de site, dan bel ik je voor een kort kennismakingsgesprek.

Hieronder kun je jezelf direct inschrijven/aanmelden, bellen met vragen kan ook 06-20663600 (Jeanne)

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© GC&C