Verdiepingsuur – samen blijven mediteren!

 

 

Na de mindfulness training heb je goede voornemens om te blijven oefenen. De positieve ervaringen motiveren, maar als je alleen verder gaat, mis je dikwijls de kracht van de groep. Veel oud-deelnemers herkennen dat het soms lastig is een goed moment te vinden. Terwijl je weet hoeveel rust en focus echte aandacht je brengt.

De talent en vitaliteitcoach biedt daarom om de twee weken op vrijdagochtend *) het Verdiepingsuurtje.

Samen mediteren, ervaringen delen en daarmee de motivatie hernieuwen om mindfulness te blijven toepassen op vaste momenten of gedurende de dag. We volgen in de verdieping de flow van de training met als thema’s de automatische piloot, hindernissen en aspecten van aandacht, grenzen (h)erkennen, omgaan met stress en bewust reageren.

Samen in stilte zijn, maar ook uitwisselen van vragen of ervaringen. Naast de basis kunnen ingaan op mindful communiceren, komt een mooie tekst voorbij, een visualisatie, compassie- of ontspanningsoefening.

Meest gestelde vragen over het verdiepingsprogramma:

​Kan ik elk moment instromen? | Je kunt altijd instromen, omdat de lessen uniek zijn. Acht lessen achter elkaar vormen steeds weer de flow van de mindfulness training. Halverwege starten, een keer overslaan of eerder uitstromen is geen probleem. ​

Wat zijn de kosten? | Je kunt een tegoed voor meerdere sessies nemen of per sessie betalen. Zie hieronder de mogelijkheden.

Wat zijn de vereisten om deel te mogen nemen? | Na deelname aan de mindfulness training van 8 weken ben je welkom om mee te doen. Ook wanneer je deze bij een andere trainer hebt gevolgd.

Werkt online, ‘op afstand’ mediteren net zo goed als in elkaars fysieke aanwezigheid? | De ervaring is voor iedereen anders, sommigen blijven het prettiger vinden op locatie. De kracht is vooral dat we een gezamenlijke intentie hebben, dat we samen delen, dat we samen oefenen.

De sessies zijn online elke 1e en 3e vrijdag vd maand van 9 – 10 uur in de ochtend. *)

De kosten zijn € 10 per sessie. Wil je meerdere sessies, neem dan een tegoed van 5 sessies voor € 47,50 of 10 sessies voor € 90,=. Ik zal je regelmatig informeren over een aantal sessies dat je nog tegoed hebt.

​Na invullen van het contactformulier o.v.v. verdiepingsuurtje en het aantal sessies dat je wilt kopen. Een factuur voor je werkgever is mogelijk vanaf 5 sessies.

*) Wanneer dag of tijdstip anders is, dan wordt dit gecommuniceerd.

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© GC&C