Leadership Retreat

“Er gebeurde veel sinds de retreat.” 

Individuele tweedaagse retreat die rust en ruimte brengt en persoonlijk leiderschap vergroot, zowel privé als zakelijk.

Als succesvolle, jonge ondernemer liep ik vast in eigenlijk alles wat ik deed. Het ging zakelijk prima, maar ik voelde me zwaar beroerd.  Ik was een schim van mezelf. Ik wilde het goed doen voor de ander, conformeerde me continu. Ik had veel gehad aan het jaarprogramma van de jongens van 365 dagen succesvol, maar zocht iemand ie me net dat duwtje kon geven. Mijn doel met de begeleiding van Jeanne was om een gevoel van richting te krijgen, maar ik kreeg veel meer.Ik heb het ervaren als een warm bad. Haar empathie is fijn om te ervaren. De technieken die gebruikt werden, zoals de release techniek en de stoelen techniek, waren voor mij waardevol. Door Jeanne’s begeleiding heb ik helder wat mijn droom/richting is, die diep van binnen zat. Ook dat het huidige bedrijf niet meer bij me past. De ondersteuning om concreet stappen te zetten was heel belangrijk voor mij. Ik heb nu, meer dan een jaar later, een heel ander leven, dat wat eerder een droomleven leek. Ik verdien nog steeds prima geld en geniet nu van hetgeen ik doe, voel me vrij. Dit leven past bij wie ik werkelijk ben. Ik ben heel tevreden. ” Ruud K., ondernemer

We gaan de natuur in als het weer het toe laat. Het programma wordt volledig op maat gemaakt, aangepast, verlengd of ingekort naar de wens van de cliënt en naar de situatie van het moment. Persoonlijke ontwikkeling is evolutie, geen revolutie. Veranderingen vinden vaak in kleine stapjes plaats. Vaak levert een retreat plotseling veel beweging op, zonder dat je weet hoe dat nu precies komt.

Prijs Euro 1.198,= Inclusief lunch, koffie en thee. Locatie De maasduinen. Schans 23, Arcen. Op enkele minuten lopen vind je meerdere hotel/restaurants en B&B’s. Afhankelijk van je wensen adviseer ik je graag. Tijdenwe starten om tien uur in de ochtend, om vier uur ’s middags sluiten we af en ben je vrij om de rest van je avond in te kleden op een manier die je zelf wenst. Een bezoekje aan de sauna https://spawellness-lomm.nl/nieuws/ op enkele kilometers van mijn werkplek is een aanrader.

Overig De genoemde prijs is voor particulieren, zelfstandigen en zzp’ers. Wil je werkgever meebetalen, dan is er sprake van een meerprijs. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

“De ondersteuning om echt stappen te gaan zetten, was heel belangrijk voor me!”

 

 

 

 

 

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© GC&C