Stiltedag

 

“Ik realiseerde me dat ik de weerstand  die ik voel, zelf creëer.” ~ deelnemer stiltedag

 

Stilte-/oefendag 


zaterdag 28 september 2024

Op de stiltedag krijg je de oefeningen van de mindfulnesstraining opnieuw aangeboden. Doordat je ze nu in stilte doet ervaar je een verdieping van je beoefening. En als je misschien al een tijdje niet of wat minder geoefend hebt, kun je met behulp van de stiltedag de draad van mindfulness gewoon weer oppakken. Als het weer het toelaat, doen we ook één of meerdere oefeningen buiten. En tussendoor, tijdens pauzes en de lunch, trainen we natuurlijk ook onze opmerkzaamheid. Door het volgen van een stiltedag schep je ruimte om aandacht te geven aan wat in jezelf aandacht nodig heeft en dat heeft een heilzame en verfrissende werking. Een dag om jezelf te gunnen!

Tijd
Tussen 10.00 en 16.00 uur, inloop vanaf kwart voor 10

Wat kun je verwachten?
Tijdens de stiltedag komen veel van de bekende meditaties voorbij.  De dag bestaat uit een combinatie van mindfulness meditaties die je kent uit de 8 weekse training, (Boeddhistische) verhalen,  yoga oefeningen en samen in stilte eten. Lees meer over wat een stiltedag met je doet in dit blog.

Locatie
Klooster Mariadal, Schoolweg 148, (’t Ven) Venlo (gratis parkeren tegenover locatie).

Kosten
De stiltedag kost € 75,= De dag is gratis voor diegenen die de 8 weekse bij mij hebben gedaan, zowel in een groep als individueel, en niet eerder een stiltedag bij mij hebben gedaan. Ook krijg je als oud-deelnemer of -coachee 10% korting.

Overig
Koffie/thee/gezonde versnapering en een heerlijk verwen-vegetarische lunch (grotendeels biologisch) zijn inbegrepen.

Aanmelden
Kan via de mail: info@talent-en-vitaliteitcoach.nl / appen mag ook op (06)20663600 o.v.v. Stiltedag

P.S. Ben je geïnteresseerd in een langere stilte/pauze? Kijk dan naar de retraite die in mei 2025 wordt georganiseerd aan het Gardameer in Italië. 

 

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© GC&C