Mindfulness voor ouder en kind

Samen rust vinden in een drukke wereld

Mindfulnesstraining voor ouder en kind (tussen 8-12 jaar)

Ik geloof dat de wereld mooier wordt wanneer kinderen al vroeg leren mediteren. Dat het net als de gymles, er gewoon bijhoort. Liefst op school, dat is de reden dat ik ook bij Mindfulonderwijs werk, waar we docenten opleiden om mindfulness in de klas te gebruiken.

MINDFUL FAMILY | In de dagelijkse hectiek van het gezin is het ook waardevol het leven mindful te benaderen. Over en weer kunnen ouder en kind elkaar helpen en inspireren. Daarom start ik in september 2022 de mindfulness ouder & kind cursus, deze keer voor kinderen in de leeftijd 8-12 jaar.

KINDEREN EN MEDITEREN? | Kan dat? Ja hoor, dat betekent namelijk niet dat de kinderen de hele tijd stil op een kussentje hoeven te zitten! Er zijn genoeg leuke en inspirerende oefeningen die de natuurlijke nieuwsgierigheid en verwondering van kinderen aanwakkeren en ondersteunen. Oefeningen die helpen concentratie te ontwikkelen en aandacht te schenken aan zichzelf en aan elkaar.

QUALITY TIME | Voor jou als ouder geldt dat door de oefeningen in een cursus samen met je kind te beleven jouw ‘innerlijk kind’ wordt aangesproken. En dat is waardevol in deze serieuze wereld. Samen de training doen, zorgt voor hernieuwde verbinding en absolute quality time.

6 BIJEENKOMSTEN | De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten op woensdagmiddag. van 15.30 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via het formulier op de contactpagina. Indien jouw kind buiten deze leeftijdscategorie valt en jullie graag samen een cursus willen doen, laat dit dan ook weten via het contactformulier. Ik zal dan kijken of er een andere cursus kan starten.

Woensdagen | 15.30-17.00 uur

14 / 21 / 28 sept 5 / 12 /19 oktober stilteochtend wordt nog gepland.

Locatie 

Regio Venlo

Investering

€ 445,=

Ben je aanvullend verzekerd voor ziektekosten? Check dan de polisvoorwaarden; soms wordt mindfulness vergoed. Hier lees je meer.

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© GC&C