Workshop Mindful Ouderschap

Workshop mindful opvoeden

 

Opvoeden is best ingewikkeld. Denk ik net: “wat hebben we toch een paar leuke, relaxte kids en wat zitten ze lekker in hun vel”, en het volgende moment staat er een overspannen tiener voor m’n neus en ben ik de weg compleet kwijt. Het lijkt erop dat je maar geacht wordt, te weten hoe je het moet doen. Terwijl het toch best een belangrijk onderdeel van je leven is. Nog niet gesproken over wat ons opvoedbeleid betekent voor onze kids en (zelfs) hun kids. Nu en in de verre toekomst laat het sporen na.

In deze interactieve workshop word je je bewust van je eigen uitdaging en ga je aan de slag met dat wat je in jouw gezin echt belangrijk vindt.  Deze workshop is een introductie en geeft een eerste aanzet.

Wil je meer weten en er uitgebreid mee aan de slag, dan is deze uit te breiden naar vier bijeenkomsten. 1) Mindful ouderschap, een introductie en wat betekent het voor mij? 2) Eigen energie en Mindful houding 3) Kernwaarden gezin 4) Praktisch; een plan voor de toekomst. Wat kan ik accepteren en wat pak ik aan? Tijdens alle bijeenkomsten zullen we ons voor een belangrijk deel voegen naar wat de situatie brengt. Je leert in deze workshops, behalve het theoretisch kader van Mindfulness binnen het gezin, ook veel van elkaar.

Tijden / Locatie

De workshops zijn op woensdagochtend, starten om 9 uur en duren tot 11.30 uur. Locatie: Schans 23, 5944 AE Arcen

 

 

 

Kosten / Groepsgrootte

50 euro per bijeenkomst. Inclusief koffie/thee/iets lekkers
De groep is tussen de 4 en 8 deelnemers

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© GC&C