Training Werken aan Geluk

Putting effort in being happy

‘From fixing what’s wrong to building what’s strong.’

 

Deze training is gebaseerd op een bewezen werkzaam programma ontwikkeld door de universiteit van Maastricht, losjes aangevuld met diverse oefeningen uit de positieve psychologie en aanverwant. Het is een vervolg op de 8 weekse mindfulness basistraining, maar kan hier ook los van worden gevolgd.

Je leert vriendelijk te zijn voor jezelf en hoe je positiviteit en optimisme kunt ontwikkelen. Oefeningen en informatie worden gecombineerd. Je leert toe te passen door te doen, de opdrachten kun je direct gebruiken in je dagelijks leven.

Inhoud

  • Verder inoefenen van de mindfulness vaardigheid
  • Verkrijgen inzicht in zelfcompassie, hoe werkt het en ontwikkelen door het doen van specifieke meditaties.
  • Inzicht in je kernwaarden.
  • Inzicht in jouw verschillende stemmetjes, ‘ikken in je bus’.
  • Dit met inzichten uit de positieve psychologie leren toepassen in ons dagelijkse leven met concrete oefeningen en opdrachten.

Data / Locatie

Live: 5 Woensdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur

Locatie: De Dolgaard in Arcen (huisartsenpraktijk)

Online

Deze training is vanaf 2024 ook online beschikbaar! Inschrijven kan door hier aan te geven dat je deze training wilt ontvangen. Je ontvangt vervolgens in een periode van 8 weken 5 x een module met oefeningen. Daarnaast ontvang je bijbehorende losse meditaties en spraakberichten ter ondersteuning.

Positieve Psychologie

“Was ik maar slank, of had ik maar die opleiding gevolgd, had ik maar een leuke partner.. of die perfecte baan, dán zou ik gelukkig zijn.” Het is mens-eigen om zo te denken, want ons brein werkt zo. Onderzoek wijst uit dat het ons alles behalve helpt en dat het eigenlijk precies andersom werkt. Wanneer mensen zich lekker voelen, omdat ze simpelweg de dingen doen in hun leven die ze graag doen en dát leidend maken bij alledaagse keuzes, bij die mensen komen de dingen die echt passen vanzelf op het pad. En dus zijn ze gelukkig! Dit is positieve psychologie. Mindfulness is een belangrijk onderdeel van de positieve psychologie. In deze training gaan we ermee aan de slag, zodat we het begrijpen en kunnen toepassen in onze eigen praktijk.

Zelfcompassie

We beginnen en eindigen met de eeuwenoude oefeningen met specifieke zinnen, die we heartfulness zijn gaan noemen. Er is veel onderzoek waaruit blijkt dat vanuit je hart leven en werken, helpt om vriendelijk te zijn, voor jezelf, en voor anderen. Dit reduceert stress en verhoogt je veerkracht.

Investering

Online training € 149,=

Live training € 259,=.

Als je jezelf opgeeft via de site, dan bel ik je voor een korte kennismaking. Meer info, mail info@talent-en-vitaliteitcoach.nl

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© GC&C