In zes stappen de rust terug

Stilte als succesfactor

Voor wie: Ben je een ondernemer, professional of leidinggevende en  leid je een veeleisend bestaan, zowel privé als op het werk? Heb je het gevoel dat je wordt geleefd en zit je er regelmatig helemaal doorheen? Wil je tijd maken voor persoonlijk leiderschap, een leven leiden vanuit je kern, maar heb je geen idee hoe?

Jouw bijdrage: Je realiseert je dat je voor een andere manier van leven, andere gewoonten nodig hebt. Je bent bereid tijd en aandacht te besteden om die aan te leren.

Resultaat: Je maakt bewust de keuze om de ratrace in te ruilen voor rust, ruimte en reflectie. Je ruilt je leven in dat is gebaseerd op angsten, om vanuit overvloed en liefde te gaan leven. Je hebt jezelf doelen gesteld op zowel zakelijk als privé vlak. Deze zijn gebaseerd op wie je diep van binnen bent. Het behouden van focus is niet moeilijk meer, het gaat vanzelf. Weten wat je wel en niet wil doen de komende tijd, een positieve, veerkrachtige levenshouding en succes op onderdelen in het leven die je ècht belangrijk vindt, zijn het gevolg.

From fixing what’s wrong to building what’s strong!

Stap 1. In dit traject start iedere coachafspraak met het bewust opzoeken van stilte, ruimte en rust. Als dit nieuw is voor je, dan voelt dat wellicht wat ongemakkelijk. We werken zowel binnen als buiten in de natuur. De omgeving waarin ik woon en werk leent zich hiervoor perfect.

Stap 2. Twee afspraken met ieder een sessie op de behandeltafel (drie kwartier tot een uur) en aansluitend een gesprek van een half uur. Tijdens een healing lig je gekleed op een behandeltafel.. Lees hier een paar reacties. Als je dit niet wilt, ruilen we de behandeltafel in voor meer Mindfulness meditatie.

Stap 3. We maken nu ruimte voor jouw persoonlijke levensverhaal. Kijken wat de verschillende herinneringen zeggen over de issues waar je vandaag de dag tegenaan loopt. Soms spelen we dingen uit. Dat wil zeggen er niet over praten, maar opstaan en voelen hoe het nu is en hoe je het anders wil. Je herkent patronen en belemmerende overtuigingen. De balans wordt opgemaakt. Stap 3 is opgesplitst in twee gesprekken van tweeënhalf uur.

Stap 4. In twee vervolggesprekken kijken we naar jouw kernkwaliteiten en hoe je deze kunt inzetten voor jouw belangrijkste uitdagingen, op het werk en/of privé.

Stap 5. In een aparte sessie bepaal je je strategie en maak je een actieplan. Welke koerswijzigingen breng je aan? Wat wil je oppakken en wat laat je los om uitgerust, gezond en vitaal de toekomst aan te kunnen.

Stap 6. Twee keer een half uur telefonische na-coaching, zodat je een stok achter de deur ervaart om je persoonlijke doelen daadwerkelijk na te streven.

Gedurende dit hele traject doe je diverse oefeningen die horen bij de principes van de positieve psychologie. Deze toegepaste wetenschap werkt onder andere vanuit kwaliteiten en met inzetten van dankbaarheid, zelfcompassie en trainen van aandacht / meditatie.

Locatie: Schans 23, Arcen
Prijs: Euro 1899,=

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© GC&C